punk och HC-band med tranåsfolk

Nasty Boys från Mjölby med Coste på sång och Löken på trummor från Rock mot droger 1982 i fritidsgården i Tranås. Patrik Jonsson på bas och Peter "Pinnen" Pinaitis på gitarr. Löken var med i bandet mellan 81-82, verksamma mellan 77-82, Patrik och Pinnen spelade ihop i Baader Meinhof en kort period innan Patrik  gick vidare till  Kurt i Kuvös, Coste till Destroy båda banden från Skänninge, Löken bildade  Disgust.

Identity från Lkpg som spelade mellan åren 89-92. Jögga-bas(syns ej på bilden (gitarr på 1:a sättningen), Sveden-gitarr, Löken-trummor&David-sång från en spelning i Alperna i Schweiz. (Pata-bas på 1:a sättningen.)
ID gav ut en LP, 2 7", 1 split-7", en kassett och var med på Really Fast vol 5 saml-LP, spelade bl.a i Spanien, Schweiz, Polen, England, Tjeckien och hade Barbiedaddies (hip hop/HC) som ett sidoprojekt 91 med 2 gig med folk från Pushkin på körsång och Matthias på sång&rap.

Micro Midas från Malmö med Fredde Grehn-gitarr, Kåre-sång, Jörgen-bas, Hasse-trummor. Fanns mellan åren 93-98. Gav ut en Mcd på Fetvadd Records och medverkade på ett flertal Svenska och Internationella saml-Cd´s.

 Herraids från Lkpg som var föregångare till Identity och var verksamma mellan 85-86 med Sveden-gitarr&sång, Löken-trummor och Jögga-bas Live på Skylten i Lkpg 1985. Gav ut 2 split-kassetter med Rapt(Frankrike) i Frankrike och i Sverige.

My Onion ett soloprojekt med Löken 1995. spelade in 3 låtar som gavs ut på en saml-CD "Things that make no sense" 95 på Fetvadd Records.

R.T.S. från Mjölby spelade live i Hultsfred -82 och Löken spelade trummor på en låt för att komma in gratis.
Rebellen la gitarr på deras låtar till Really Fast vol 1.

Pontus Westman ex.Tranåsbos band: Lady Banana. Live från Babar i Rocksyndikatets regi.

Niclas Ortman gjorde ett inhopp på trummor i Bäddat För Trubbel på en låt, Folkets Park 2/4-11

Jimmy "Jimpa" Karlsson spelade bas i Dross från Gävle på Ultra Huset på 16 Blåsare Utan Hjärna "Käng tour -87" som Jimpa myntade och blev ett begrepp i punk/HC d.v.s. "Käng".
fr.v.t.h. Jimpa, Grehn, Löken, Farba liggandes Bye&Putte.
foto:taget av Bördn´.

 Vojne Grisröv HC band. ett kortlivat projekt endast under en helg i Okt-85 i Linköping.
fr.v.t.h. Löken-bas, Sveden-trummor, Packe-gitarr&Ante-sång. Vi spelade in 3 låtar på en porta till en saml-kassett.

S.O.D.(Sound Of Disaster) från Mjölby.
Löken på bas, Göran-sång, Galgen-trummor och Nutte-gitarr. 1985 i Norrköping på Slottet, då Löken ersatte Petri på bas p.g.a. av skada.

Horselaugh gjorde en livegig i Linköping -87. Gav ut 2 split-kassetter med Dross och Martial Mosh och en låt på en saml-7", verksamma mellan 87-89 med Ante-trummor(Live), Jimpa-bas, Löken-gitarr, trummor&sång&Sveden-gitarr, trummor&sång.  

Forgotten Corners var ett projekt under 3 månader hösten 1993 i Tranås/Lkpg med Jimpa-bas, Jögga-gitarr, Löken-sång&trummor och Björn-synt. Gjorde en portainspelning med 4 låtar som ej gavs ut.

Studio Pung #1 (1980)  Frank-bongas, strumpstrickor&kör, Sylle-piano, akustisk gitarr&kör & Rylle-sång, hartsfiol.

Studio Pung #2 (1980)
Frank-bongas& strumpstickor&kör, Sylle-bas, Rylle-sång & Löken-fiolsåg&kör.

Snorblädderdräggelklämedivajs var ett kortlivat projekt sommaren 1979 med Grehn, Löken, Janne & Tomas som hade en hit i låten "Skeablatunt i byxan" det var mest skrik, klinka på akustiska 2 och 4 strängade, kakburkar, , dammsugare, grytlock, plåt, div.maskiner.  skrammel kaospunk även det på pojkrummet i Junkis där senare Disgust, Abab Boys, Tortyr, Rövsvett, Caterwaul och andra band började sin bana.